Serveis

nosaltres

Posada en escena de la llar

Ens encarreguem de realitzar la posada en escena que generarà autèntics enamoraments sobtats!

La primera impressió sempre compta i fer un màrqueting decoratiu amb la finalitat de ser l'atenció de totes les mirades, t'ajudarà en la venda del teu habitatge.

Si penses que no pots enamorar-te a cop d’ull, et convidem a viure l'experiència. T'animem a comparar, t'oferim l'entrada immediata a la teva futura llar, sense costos addicionals un cop t'hi instal·lis.

Lloguer garantit

Cuidem dels propietaris i dels inquilins, i, a més, apostem per les mascotes.

Volem demostrar que hi ha compatibilitat quan una assegurança cobreix possibles desperfectes ocasionats per mascotes.

Treballem amb companyies que inclouen aquests serveis dins de la pòlissa per a continent i/o contingut, i d'aquesta forma tot queda cobert i col·laborem a mantenir les famílies unides. Igualment, defensem fomentar les adopcions i no haver de recórrer a l'abandó.

Venda d’ habitatges

Necessitem la teva confiança, la teva col·laboració i treball en equip, i per això Llars Independents treballa en exclusivitat amb tu.

T'escoltem, assessorem i realitzem tots els tràmits necessaris per a vendre el teu habitatge al més aviat possible.

El teu passat no està en venda: vends les parets, però les fotografies sempre aniran amb tu. Per això volem escoltar la teva història i acompanyar-te en el procés.

Petites reformes

Volem que tot surti bé, així que apostem per les petites reparacions i/o reformes, per prevenir problemes més grans.

Canviarem aquesta aixeta que degota, la clau de pas que es va trencar, pintarem i solucionarem tot allò que no deixi de preocupar-nos, i, si ho fem abans de presentar-nos al mercat, millorarem les facilitats per a la seva venda.