dimecres, 15 d’abril de 2020
Nosaltres

Els valors de Llars Independents

En aquesta segona entrada del blog, volem fer arribar els nostres valors, aquests que se suposen, però que pot ser no queden prou definits. Nosaltres volem tenir compromís, volem fer-lo saber i volem exercir-lo.

Estem en temps de canvis, de transformacions i de prioritats, és per això que tenim l’oportunitat de fer un món millor i creiem que tots podem posar el nostre granet de sorra per aconseguir-ho. 

És clar, que ara més que mai tenim cura de la nostra salut. Hem après a rentar-nos millor les mans, durant dos minuts, amb uns moviments rotatius i persistents. Fem ús de gels hidroalcohòlics i hem après també a protegir-nos amb guants i mascaretes, però, qui cuida de les mascotes?.


• Considerem les mascotes part de la família, perquè viuen amb nosaltres, viatgen amb nosaltres, juguen, mengen i emmalalteixen com un més. Moltes persones decideixen tenir un company animal a casa i, per a moltes altres, formen en exclusivitat la seva família. Lluitem pels drets dels animals, els estimem i respectem. Llavors per què no defensar també el dret a viure de lloguer amb ells?.

• A Llars Independents treballem per fer possible compartir la teva vida amb una mascota. Les nostres assegurances de continent estan dissenyades per a afrontar desperfectes que puguin causar gossos i gats. Ara podem assegurar allò que deixi en el pis el propietari o la propietària, perquè ningú separi famílies.

• Ara que ja no hi ha excusa per a no viure en família, volem fomentar les adopcions d'animals col·laborant amb protectores. Et mostrarem fotos de la teva nova llar i fotos d'animals en adopció. T'imagines començar de nou en una llar familiar?. Evidentment, serà opcional, volem que tots els peluts siguin mereixidors del compromís per sempre més!.

• Donarem part dels nostres beneficis a protectores compromeses amb als animals, d'aquesta forma, podrem ajudar a l'alimentació, vacunes i necessitats en general d'aquests peluts.