dimecres, 10 de març de 2021
Informació d''interès

“ABSTENIR-SE IMMOBILIÀRIES...”

Quants cops hem entrat en un portal immobiliari i hem vist la frase “Abstenir-se immobiliàries”, “Agències No”, o qualsevol d’aquest tipus, en un habitatge en venda d’un particular?.


És molt lícit que el propietari de l’habitatge es vulgui estalviar uns diners, els honoraris de la immobiliària, però ha pensat en els innombrables problemes que poden sorgir en tot el procés de compravenda, i que no sabrà solucionar?.


Un agent immobiliari no és només una persona que compra o ven habitatges, és un assessor que té la missió de fer que tot el procés, des del minut zero fins a l’últim segon de l’operació immobiliària, sigui el més fàcil i còmode possible per al client.
Tots sabem on és el Registre de la Propietat, però sabem a quin dels que hi ha a la nostra ciutat hem d’anar?. Sabem quina documentació hem de demanar?. Sabem què hem de mirar a la documentació i on?.


Internet és una gran ajuda per a totes aquestes coses i ens permet trobar qualsevol classe de contracte -arres, reserva, compravenda, el que ens faci falta-, però sabem si el que ens hem descarregat és el que necessitem?. No tots els contractes són iguals, ni ens serveixen a nosaltres. Un particular no té per què saber si les clàusules que apareixen en aquests contractes que estan a les xarxes els convenen, o si en necessiten unes altres.


Un agent immobiliari és un professional que ha d’estar molt al corrent de moltes coses: legislació, economia, màrqueting, publicitat... Mil coses que un particular no té per què dominar.


Un agent immobiliari de Catalunya (AICAT) és un professional que us ajudarà a vendre el vostre habitatge amb totes les garanties, amb seguretat, i comoditat. Els honoraris que es paguen a un agent immobiliari són per la seva feina, hores dedicades al client, recursos per vendre el seu habitatge.


A Llars Independents les persones sou el més important per a nosaltres i és per això que us acompanyem en tot el procés, però sense perdre de vista que teniu l’última paraula en tot moment. El nostre objectiu és fer d’un moment, que no sempre és de felicitat, una experiència còmoda i tranquil•la, amb el final desitjat, el començament d’una nova etapa a la vostra vida.


Quan torneu a veure a l’anunci de qualsevol habitatge d’un particular, publicat a qualsevol portal immobiliari la frase “Abstenerse inmobiliarias” (així, en castellà), o qualsevol altre del mateix tipus, penseu que les coses no són tan senzilles com semblen, i que posar-se en mans d’un professional sovint et fa estalviar temps, diners i maldecaps.