Ref:
Cerco:
Tipus:
A:
Habitacions:
Preu:

Les nostres últimes notícies

Actualitat

Actualitat

Destacats en venda

 
 96 m2  3  2

Dúplex en La Maurina (Terrassa)  en venda amb pàrquing i traster inclosos en el preu.
Sala insonoritzada a les golfes per a la pràctica musical.

175.000 €
 
 115 m2  3  1
Àtic en venda  a Terrassa, amb 115 m2, 3 habitacions i 1 banys, Piscina, 2 places de Garatge, Traster, Ascensor, Moblat i Aire condicionat.
328.000 €
 
 122 m2  4  2
Pis en venda a Terrassa, amb 150 m2, 4 habitacions i 2 banys, Piscina, 2 places de Garatge, Traster, Ascensor, Moblat, Aire condicionat i Calefacció Gas Natural.
265.000 €
 
 35 m2
Local Comercial en venda a Terrassa, amb 35 m2, 1 Lavabos i amb Aparador.
42.500 €

Destacats en traspàs

Destacats de lloguer

Noticies

08
jul.

El Cadastre és un organisme dependent del Ministeri d'Hisenda que funciona com a registre administratiu de tots els immobles d'Espanya, incloses les finques rústiques. L'objectiu principal d'aquest registre és servir de base per a l'aplicació d'impostos com l'IBI, l'impost de successions i donacions o l'impost de transmissions patrimonials.
El Registre de la Propietat depèn del Ministeri de Justícia que garanteix la titularitat d'un immoble a través de la seva inscripció en aquest registre.

01
jul.

Què és i per a què ens serveix la ITE a l’hora de comprar o vendre un habitatge?

La inspecció tècnica (ITE) consisteix en una inspecció visual de l'edifici feta per un tècnic o una tècnica competent, que té per objecte determinar-ne l'estat en el moment de la inspecció i orientar les persones propietàries en les actuacions a realitzar per complir el deure de conservació i manteniment. En cap cas té per objecte detectar vicis ocults.